Search

Arii de Business

Sectorul Financiar Bancar şi Asigurări

Romsys are experienţă în furnizarea de soluţii pentru Sectorul Financiar şi Asigurări, lucrând cu cele mai mari bănci din ţară pe proiecte complexe de core banking, hole-sale şi retail banking, ATM/POS şi comunicaţii.

Detalii

Energie şi Utilităţi

În ultimii ani companiile de utilităţi se privatizează, iar aşteptările tot mai ridicate ale consumatorilor îi determină să îşi optimizeze structurile şi să se adapteze metodelor de e-business. Romsys a implementat soluţii integrate pentru Utilităţi care au înregistrat o rată de succes total.

Detalii

Industrie şi Producţie

Sectorul Industriei este caracterizat de oportunităţi şi riscuri care domină transformarea continuă a companiilor nevoite să adopte metode operaţionale moderne pentru a-şi maximiza productivitatea în timp ce reduc costurile.

Detalii

Sectorul Public şi Sănătate

Administraţiile centrale şi locale adoptă noi modele şi metode de funcţionare pentru a se adapta cererilor din ce în ce mai exigente ale publicului şi pentru a face faţă presiunilor de a deveni mai eficiente şi mai transparente. Soluţiile Romsys aduc beneficii clare instituţiilor administraţiei publice pentru că permit acestora să utilizeze instrumentele de informare la standarde europene.

Detalii

Telecom şi Hightech

Telecomunicaţiile reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai dinamice şi mai competitive sectoare, în care operatorii şi furnizorii de servicii trebuie să ridice profitabilitatea investiţiilor prin evaluarea nevoilor şi a oportunităţilor de piaţă, asigurându-şi în acelaşi timp consumatori fideli.

Detalii

Apărare

Expresie a expertizei în implementarea de sisteme informatice complexe cu specific militar, soluțiile Romsys pentru domeniul apărării urmăresc creșterea interoperabilității dintre instituții, informatizarea activităților acestora, dezvoltarea unor vaste infrastructuri de comunicatii,  optimizarea securității pentru obiective cu grad ridicat de risc, etc.

Detalii