Search

Despre noi

Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor: financiar-bancar şi asigurări, telecomunicaţii, industrie, utilităţi, sectorul public şi apărare.

Romsys, companie cu o echipă formată din 300 de experţi şi specialişti IT, este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, soluţii de infrastructură software, hardware şi de comunicaţii, securitatea sistemelor informatice, soluţii SAP şi Oracle, solutii de automatizare a livrării serviciilor.

Soluţii de Infrastructură

Soluţiile de Infrastructură furnizate de Romsys oferă acoperire totală pe partea de networking, datacenter şi securitate, precum şi suport organizaţional bazat pe 15 puncte de prezenţă naţională.

Consultanţă şi Dezvoltare Software

Romsys deţine un portofoliu bogat al serviciilor de Consultanţă şi Dezvoltare Software care acoperă toate  activităţile legate de analiza detaliată, proiectarea, dezvoltarea şi implementarea experimentate în proiecte la scala medie şi înaltă.

Soluţii SAP şi Oracle

Implementarea sistemelor integrate bazate pe Oracle eBusiness Suite, acoperind finaciar contabilitate, stocuri achiziţii, vânzări, proiecte de investiţii. Implementare sisteme integrate bazate pe SAP atât în sectorul public cât şi în sectorul privat cu premiera naţională a implementării de SAP IS-U.

Soluţiile de Automatizare şi Self Service

Soluţiile de Automatizare şi Self Service redezvoltă si automatizează procesele, având obiectivul de a reduce costurile şi de a mări complexitatea proceselor de business la nivelul activitîţilor de retail.

Project Management Office

Servicii profesionale de Project Management pentru proiecte integrate complexe. Managementul de proiect furnizează planificare, execuție și control integrate pentru multiple linii funcționale sau parteneri. Managerii de proiect sunt instruiţi să atingă o abordare standardizată care ne asigură că resursele se focusează pe activităţile care contează şi că rezultatele sunt predictibile.

Certificări de Calitate şi Securitate

Romsys a fost prima companie de IT din România certificată ISO 9000 în Iunie 1996. De asemenea compania Romsys este certificată ORNISS – Autoritatea Naţională de Securitate – să lucreze la proiecte speciale, atât la nivel naţional cât şi pentru NATO.

La sfârşitul anului 2007 Romsys a fost preluată de către New Frontier Holding, concern austriac a cărui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrală şi de Est pentru clienţi corporate şi enterprise. New Frontier Group a fost înregistrată în Viena în August 2006 şi reuneşte în prezent 15 companii în 16 ţări.