Search

Romsys în Presă,  2. aprilie 2008

Alfresco şi Romsys anunţă Parteneriat Gold - Level - 2 Aprilie 2008

Alfresco şi Romsys au pus bazele unui parteneriat pentru susţinerea reciprocă pe piaţa soluţiilor Open-source Enterprise Content Management şi Web Content Management.


Alfresco, leader în furnizarea de soluţii Open source Enterprise Content Management, şi Romsys, leader pe piaţa românească în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, anunţă astăzi parteneriatul de nivel Gold, Romsys fiind singurul partener Alfresco în România.

Alfresco preia soluţiile ECM din lumea tehnologiilor client-server a anilor 90 şi o aduce la SOA, Servicii de Web şi la Aspect Oriented World de Astăzi. Romsys furnizează expertiză de consultanţă, integrare şi servicii de migrare pentru soluţiile de Enterprise Content Management, utilizând specialişti înalt calificaţi şi certificaţi de către Alfresco.

“Prin parteneriatul cu Alfresco, furnizor recunoscut la nivel internaţional de soluţii Open-source Enterprise Content Management şi Web Content Management, Romsys îşi completează  portofoliul de soluţii cu care vine în întâmpinarea solicitărilor clienţilor săi, identificând astfel noi oportunităţi de promovare şi de consolidare a poziţiei sale pe piaţă”, a declarat Günther Meyringer, Director General al companiei Romsys.

Alfresco leagă inovaţia “open source” de stabilitatea platformelor de clasa Enterprise. Modelul “open source” permite folosirea celor mai bune tehnologii “open source” şi contribuţii de la comunităţile “open source” pentru a obţine software de calitate, produs mai rapid şi la un preţ mai scăzut. Sistemul livrat de Alfresco este 5 ori mai rapid şi de 10 ori mai ieftin decât sistemele proprietare tradiţionale.

Pe lângă oferta “open source” Alfresco îşi propune să depăşească ofertele comerciale în materie de caracteristici, funcţionalităţi şi beneficii pentru comunitatea utilizatorilor. Alfresco este  “Open Source”, “Open Standards”, are cea mai bună gamă de componente “Open Source”, este Enterprise-Scale, Enterprise-Infrastructure, Enterprise-Control , atinge conţinutul Documentelor, Registrelor, Paginilor Web, Imaginilor, Media.

Înscriindu-se în Programul Reţelei de Parteneri Alfresco, Romsys face  dovada că este capabilă să furnizeze pe piaţa românească o soluţie Enterprise Content Management  de încredere, aliniindu-se la mărimea şi modelul de business al companiilor cărora li se adresează.

Alfresco asigură partenerilor cele mai mari beneficii, incluzând acces către vânzări, marketing şi resurse tehnice, împreună cu o abordare continuă a planificării şi dezvoltării unor relaţii avantajoase cu clienţii.

Despre Alfresco
Fondat în 2005, Alfresco este liderul alternativei “open source” pentru Enterprise Content Management (ECM), oferind  gama de soluţii  Open-source Enterprise Content Management şi Web Content Management. Aceste solutii sunt destinate atât utilizatorilor din domeniul Guvernamental, Educaţie, Producţie cât şi Financiar-Bancar sau Asigurări. (www.alfresco.com)

Peste 1 milion de utilizatori folosesc produsele Alfresco printre care: Guvernul Catalonian, Curtea Supremă de Justiţie a Elveţiei, Ministerul de Justitie al Franţei, NASA, Statul Louisiana, Ministerul Apărării Marii Britanii, Bursa de Valori Americană, Harvard, Kaplan, MIT, MacEwan, University of Ghent.

În activitatea de zi cu zi Editurile McGraw-Hill, Christian Science Monitor, Informa, companii de Telecomunicaţii precum GlobeCast, Swisscom Mobile Labs sau din Manufacturing ca Boise Cascade, British Polythene Industries, Shimano Americas se bazează pe soluţiile Alfresco.

Alfresco este construit de o echipă formată din membri ai Documentum şi Interwoven cu 15 ani de experienţă în Enterprise Content Management (ECM), incluzându-l pe co-fondatorul Documentum.

*     *     *


Romsys, înfiinţată în 1993, este prima companie cu profil informatic din România certificată ISO 9001 încă din 1996. Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme.

Alfresco şi Romsys au pus bazele unui parteneriat pentru susţinerea reciprocă pe piaţa soluţiilor Open-source Enterprise Content Management şi Web Content Management.

Inapoi la : Romsys în Presă