Search

Romsys în Presă, 29. octombrie 2014

Branislav Vujovic, presedintele New Frontier Group, a participat la ZF Digital Summit '14

Consacrat încă de la prima ediţie ca unul dintre cele mai importante evenimente dedicate business-urilor online, "ZF Digital Summit '14" vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând paneluri, sesiuni de keynote şi dezbateri.

Peste 40 dintre cei mai importanți manageri din domeniul IT&C, telecom au răspuns invitației Ziarului Financiar şi au împărtășit audienței din experiența lor de business, dar şi strategii şi modele menite să asigure creşterea în conditiile actuale din economia românească. 

Romsys a fost prezent in cadrul evenimentului prin Branislav Vujovic care a adus in fata celor mai importanți oameni de business din Romania conceptul de transformare digitala, promovat de New Frontier Group. Branislav Vujovic conduce divizia de inovație din cadrul New Frontier Innovation care se axează foarte mult pe dezvoltarea si promovarea unor soluții proprii care propun celor mai mari jucători din zona economica in care suntem prezenți, tranziția către un nou model de business, bazat pe cele mai noi tehnologii IT.

Această nouă abordare digitală se face cu ajutorul unui concept unic în acest moment pe piața din România, „The Missing Link”, care cuprinde atât soluții și aplicații dezvoltate de New Frontier Group, precum iBanking, Discourse, Air Touch sau ID Data Collector, cât și accesul la cele mai noi tehnologii prin intermediul parteneriatelor strategice cu companii de top din domeniul IT.

In cadrul evenimentului, Vujovic a prezentat câteva rețete simple pentru a reuși sa te diferențiezi pe o piața deja populata de soluții si aplicații. „Reţeta în industria digitală este identificarea unei pieţe cu potenţial, care generează deja venituri importante, şi analizarea nevoii de creare de aplicaţii care să uşureze interacţiunea sau procesul respectiv”, a declarat Branislav Vujovic, preşedintele Romsys New Frontier Group.

Inapoi la : Romsys în Presă