Search

Romsys în Presă, 17. aprilie 2008

Cognos şi Romsys fac Echipă pentru a le oferi Clienţilor Enterprise Soluţii Performance Management de Succes

Printr-un parteneriat colaborativ, Romsys şi Cognos aduc valoare prin experienţă, expertiză şi soluţii de top de business intelligence şi management al performanţei.

Printr-un parteneriat colaborativ, Romsys şi Cognos aduc valoare prin experienţă, expertiză şi soluţii de top de business intelligence şi management al performanţei.

Cognos, o companie aparţinând IBM, lider în soluţii de business intelligence şi management al performanţei, şi Romsys, important Integrator de Sistem din România, au anunţat astăzi un parteneriat privind furnizarea de soluţii world-class enterprise planning şi Business Intelligence precum şi de servicii care să faciliteze companiilor  planificarea, înţelegerea şi administrarea performanţelor financiare şi operaţionale.

Cognos aduce tehnologia, aplicaţiile analitice şi cele mai bune practici oferindu-le astfel clienţilor un sistem performant complet.

Sistemul performant Cognos este o soluţie deschisă şi customizabilă care ajută organizaţiile să folosească cu maximum de eficienţă investitiile în ERP, aplicaţii – soluţii de business, baze de date. Acest sistem oferă clientului abilitatea de a răspunde la întrebări precum – În ce stadiu suntem? De ce suntem în grafic sau în afara graficului? Ce putem face în această privinţă? – şi le oferă posibilitatea să înţeleagă şi să monitorizeze performanţa actuală în timp ce planifică viitoarele strategii de business.

Atât Romsys cât şi Cognos dispun de expertiză în implementarea de tehnologie – fiecare companie aduce o metodologie, instrumente şi tehnici care încorporează practici de industry-leading pentru a ajuta organizaţiile să-şi identifice, evalueze, captureze şi împărtăşească capitalul intelectual pentru un proces mai bun de luare a deciziilor şi de management al performanţei. Cele două companii lucrează împreună sinergetic, pentru a furniza soluţii care aduc rezultate măsurabile, la timp şi care promovează satisfactia clientului.
În calitate de partener Cognos, Romsys promovează produsele Cognos, furnizând soluţii de Business Intelligence, planificarea resurselor întreprinderii precum şi servicii de consultanţă, asigurând implementarea cu succes a soluţiilor Cognos.

Romsys furnizează produse, servicii şi expertiză tehnologică care îi ajută pe clienţii săi să-şi îmbunătăţească şi să-şi gestioneze performanţele de business. Cognos oferă un pachet de software care susţine toate componentele managementului de performanţă al firmei – de la planificare şi bugetare, la măsurarea şi monitorizarea performanţelor, la raport şi analiză. Prin expertiza şi cunoştinţele specializate, Romsys ca partener Cognos extinde această ofertă, ajutându-şi clienţii să-şi maximizeze investiţiile tehnologice.

“Organizaţiile caută suportul unui Integrator de Sistem cum este Romsys care are aptitudinile şi cele mai bune practici dovedite pentru a realiza o abordare strategică în vederea deblocării puterii BI pentru utilizatori.” a spus Octavian Chirodea, Region Manager, Europa de Sud-Est, Cognos. “Expertiza extensivă a companiei Romsys, cunoştinţele vaste de BI şi soluţii de management al performanţei s-au dovedit în numeroasele implementări de succes”.

******************************************************

Despre Cognos, o Companie IBM
Cognos, o companie IBM, este leader-ul mondial în business intelligence şi soluţii de management al performanţei. Cognos deserveste mai mult de 23.000 de clienţi în peste 135 de ţări, şi primii săi 100 de clienţi enterprise realizează constant indexuri de piaţă. Soluţiile de management al performanţei şi serviciile Cognos sunt promovate si oferite de o retea de peste 3.000 de parteneri şi vânzători din intreaga lume. Cognos a fost achiziţionat de IBM în Ianuarie 2008. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.ibm.com/software/data/ şi www.cognos.com.

Despre Romsys
Romsys, înfiinţată în 1993, este prima companie cu profil informatic din România certificată ISO 9000 încă din 1996. Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor financiar-bancar, apărare şi siguranţă naţională, telecomunicaţii şi mari companii de utilităţi publice. (www.romsys.ro)

Inapoi la : Romsys în Presă