Search

Romsys în Presă,  2. mai 2011

Compania Ion Mos alege Romsys pentru implementarea unei solutii SAP ERP

Romsys, unul dintre principalii furnizori de soluții și servicii informatice din România și membru al concernului austriac New Frontier Holding, anunță semnarea unui contract pentru implementarea unui sistem SAP ERP la cel mai important furnizor de soluții tehnologice pentru industria cărnii din România – Ion Moș.

 

Prezentă pe piețele din Moldova, Ucraina, Rusia și China compania Ion Moș se află în  plin proces de expansiune, dorind să investească într-un sistem de management integrat al afacerilor care să susțină atingerea obiectivelor de dezvoltare pe termen lung, să asigure standardizarea proceselor de afaceri și să sprijine definirea clară a unei traiectorii pentru evoluția viitoare a companiei.

 

”Am decis să alegem soluția SAP ERP oferită de Romsys în primul rând pentru suportul pe care ni-l oferă în definirea unei structuri coerente a proceselor de afaceri la nivelul întregii companii și în asigurarea unor puncte de control în etapele importante ale acestora. Rezultatul va fi creșterea nivelului de eficiență al activității și sporirea calității produselor și serviciilor pe care le oferim,” a declarat Eugen Caragui, director executiv al companiei Ion Moș. ”La fel de importantă însă a fost etapa de elaborare a proiectului și de propunere a unei soluții care să răspundă integral specificului nostru ca organizație și ca industrie, etapă în care expertiza oferită de specialiștii și consultanții Romsys ne-a ajutat foarte mult,” a adăugat acesta.

 

Printre principalele provocări întâlnite în etapa de elaborare a proiectului a fost și integrarea noii soluții ERP cu aplicația deja existentă, care gestionează procesele de producție ale companiei, astfel încât sistemul rezultat să poată fi replicat cu ușurință pe viitor și la filialele Ion Moș din afara țării.

 

”Industria produselor din carne este una dintre industriile care se bucura de o evolutie pozitiva în ultima perioadă. Ne bucurăm să constatăm că unul dintre cei mai importanți jucători de pe această piață a decis să facă pasul următor spre dezvoltare alegând o soluție ERP la standarde internaționale, solutie a carei valoare depaseste 300 de mii de euro și care este capabilă să asigure evoluția pe termen lung a companiei,” a declarat Radu Voicu, Chief Sales Officer Romsys.

 

Sistemul ERP de la compania Ion Moș va avea 50 de utilizatori și va include module specializate pentru management financiar și control, managementul stocurilor de materiale și managementul vânzărilor și al distribuției. Proiectul va fi finalizat într-un interval de 6 luni cu o echipă de 20 de persoane, urmând ca investiția să fie recuperată în aproximativ trei ani.

 

 

*   *   *

 

 

Despre Ion Moș

ION MOŞ® este lider de piaţă în România în soluţii complete pentru industria cărnii. Compania activează la nivel internațional având reprezentanțe în Republica Moldova, Ucraina, Rusia și China.

 

Inapoi la : Romsys în Presă