Search

Romsys în Presă,  9. octombrie 2009

Gigantul german Wincor Nixdorf certifică Romsys - Gold Label Certified Service Partner

Romsys, integrator de sistem ce deţine o vastă experienţă în implementarea de soluţii IT&C pentru sectorul financiar bancar, a devenit recent Wincor Nixdorf Certified Service Partner – Gold Label, cea mai înaltă certificare atribuită partenerilor săi de către gigantul german.


În perioada 5-9 Octombrie 2009, gigantul german a fost prezent la Bucureşti pentru a audita compania Romsys în vederea certificării „Gold Label”.

Acest audit a fost precedat de recunoaşterea calităţii Romsys de unic partener de service, în cadrul diviziei de banking, din România.

Procesul de auditare s-a concentrat asupra unor indicatori de performanţă privind procesele şi instrumentele de administrare a call-urilor, modul de operare a echipelor de intervenţie on-site, structura şi performanţele departamentului HelpDesk, asigurării calităţii, baza de date a incidentelor şi îndeplinirea parametrilor de furnizare a serviciilor conform contractelor în vigoare.

Acest audit plasează Romsys pe o poziţie fruntaşă în Top 5 Internaţional Service Partner Wincor Nixdorf. La nivel mondial, Wincor Nixdorf este reprezentat de 67 de parteneri în 78 de ţări şi are 40 de reprezentanţe locale.

Performanţele companiei Romsys în furnizarea de soluţii şi servicii pentru sectorul financiar bancar sunt confirmate încă o dată la nivel internaţional prin acordarea acestei certificări.

“Parteneriatul tradiţional pe care îl avem cu Romsys din 1996 contribuie semnificativ, prin funcţionalitatea ireproşabilă a echipamentelor şi calitatea serviciilor oferite, la nivelul ridicat de satisfacţie al clienţilor, România fiind una dintre pieţele nostre cheie din Europa de Sud Est”, a declarat Ralf Wendt, Partner Management, Wincor Nixdorf International.

Soluţiile de Automatizare şi Self Service furnizate de Romsys redezvoltă si automatizează procesele, având obiectivul de a reduce costurile şi de a mări complexitatea proceselor de business la nivelul activităţilor de retail.

Creată în 1993, Romsys s-a impus în scurt timp drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii informatice din România, dovedind capacitate şi experienţă în conceperea şi implementarea de soluţii informatice şi de comunicaţii complexe, pe o gamă variată de platforme software, hardware şi de reţea. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor financiar-bancar şi telecomunicatii, industrie şi utilităţi, public şi apărare.

La sfârşitul anului 2007 compania Romsys a fost preluată de către New Frontier Holding, concern austriac a cărui viziune este aceea de a creea prin achiziţii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrală şi de Est pentru clienţi corporate şi enterprise.

Inapoi la : Romsys în Presă