Search

Romsys în Presă,  8. februarie 2010

Într-un an dificil din punct de vedere economic, Romsys a realizat o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de anul precedent, consolidându-şi poziţia în topul integratorilor de sistem

Romsys are o prezenţă puternică în piaţa financiar-bancară şi asigurări, unde au fost crescute competenţele pe soluţii de nişă, specifice domeniului, soluţii dezvoltate deja, sau în curs de implementare, acest segment însumând o creştere de peste 50% faţă de 2008.

 

Compania Romsys, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii informatice din România, a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 101.535.183 lei, în creştere cu 18% faţă de anul precedent. Rezultatele financiare bune au fost susţinute de creşterea relativ egală a celor patru divizii, SAP, Networking, Self Service Solutions şi Customer Services, iar pentru Business Solutions creşterea substanţială a dus la o poziţionare bună în zona de software.

 

Romsys are o prezenţă puternică în piaţa financiar-bancară şi asigurări, unde au fost crescute competenţele pe soluţii de nişă, specifice domeniului, soluţii dezvoltate deja,  sau în curs de implementare, acest segment însumând o creştere de peste 50% faţă de 2008.

 

Romsys a avut un an foarte bun, dacă ţinem cont de contextul economic provocator al anului 2009, o dovadă că strategia noastră functionează. Aceste rezultate subliniază soliditatea modelului de business, relaţiile foarte bune cu clienţii şi furnizorii tradiţionali precum şi o abordare pe termen lung în ceea ce priveşte investiţiile şi eforturile de dezvoltare internă” - a declarat Horaţiu Berdilă, CEO Romsys. “Suntem bine poziţionaţi pentru a continua creşterea şi în 2010, avem proiecte importante în derulare şi parteneriate puternice cu furnizorii. Combinaţia de soluţii tehnologice de top şi expertiza dobândită local sau internaţional reprezintă atuurile noastre pentru a ne consolida poziţia pe piaţa românească.


Romsys, companie cu o echipă formată din 250 de experţi şi specialişti IT, este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, soluţii de infrastructură software, hardware şi de comunicaţii, securitatea sistemelor informatice, soluţii SAP, solutii de automatizare a livrării serviciilor.

 

Despre Romsys

Creată în 1993, Romsys s-a impus în scurt timp drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii informatice, dovedind capacitate şi experienţă în conceperea şi implementarea de soluţii informatice şi de comunicaţii complexe, pe o gamă variată de platforme software, hardware şi de reţea, clasându-se în prezent  în Top 5 integratori de sistem din România. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor: financiar - bancar şi asigurări, telecomunicaţii, industrie, utilităţi, public şi apărare. Soluţiile de Infrastructură furnizate de Romsys oferă acoperire totală pe partea de networking, datacenter şi securitate, precum şi suport organizaţional bazat pe 15 puncte de prezenţă naţională.

La sfârşitul anului 2007 Romsys a fost preluată de către New Frontier Holding, concern austriac a cărui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrală şi de Est pentru clienţi corporate şi enterprise.

Inapoi la : Romsys în Presă