Search

Romsys în Presă, 26. octombrie 2006

"Podiumul" marilor creatori de IT: IBM, Microsoft, Romsys - 24 Octombrie 2006

În Topul Naţional al Firmelor pentru anul 2005, ediţia a XIII-a, 2006, întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi care este aşteptat cu nerăbdare de comunitatea de afaceri, grupa "Tehnologia informaţiei - Întreprinderi mari" surprinde plăcut prin faptul că o firma cu capital integral românesc se numără printre laureaţi.

În Topul Naţional al Firmelor pentru anul 2005, ediţia a XIII-a, 2006, întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi care este aşteptat cu nerăbdare de comunitatea de afaceri, grupa "Tehnologia informaţiei - Întreprinderi mari" surprinde plăcut prin faptul că o firma cu capital integral românesc se numără printre laureaţi. Aceasta este Romsys , care ocupă treapta a III-a a "podiumului de premiere", după filialele locale ale giganţilor mondiali IBM şi Microsoft.


"Suntem mai mult decât onoraţi de acest clasament", a declarat dl. Marius Cojanu, preşedintele Romsys. "El marchează şi confirmă intrarea Romsys într-o nouă etapă a dezvoltării sale corporative, una în care atât numărul, cât şi anvergura proiectelor noastre sunt din ce în ce mai mari, iar numeroaselor proiecte realizate pe piaţa românească li se adaugă, în proporţie crescândă, proiecte pentru clienţi din străinătate."

Numai în acest an, Romsys a investit aproape o jumătate de milion de Euro pentru asigurarea unor condiţii de lucru ultramoderne, cu infrastructură tehnologică de ultimă generaţie, în noul sediu al companiei din Bucharest Business Park.

"În ultimă instanţă, este şi acesta un domeniu în care concurăm cu alte firme din România şi din străinătate", a adăugat Marius Cojanu. "Nu mai puţin important, este şi un gest de recunoaştere, apreciere şi gratitudine pentru echipa Romsys, pentru oamenii care au făcut dintr-o firmă infiinţată in 1993 într-un apartament unul din liderii pieţei de IT&C din România".

Rezultatele companiei fac din Romsys una dintre puţinele firme de profil care au reuşit să-şi stabilizeze ritmul de creştere la valori înalte.  De la 18,7 milioane de dolari in 2003, cifra de afaceri a Romsys a crescut la 31,5 milioane de dolari în 2004 şi a atins 44,8 milioane de dolari în 2005.

Soluţiile şi serviciile Romsys adresează o gamă largă de clienţi, atât din sectorul public - din domenii ca apărare şi siguranţă naţională, educaţie, sănătate - cât şi din cel privat, din industria serviciilor financiare, telecomunicaţiilor, energiei, metalurgică sau a producţiei de automobile.  De la Orange şi Vodafone la marii furnizori de utilităţi publice precum eON Gaz România, Distrigaz Sud, Electrica şi Hidroelectrica, de la ING Bank, BCR şi BRD-GSG, la Mittal Steel, Petrom, Nestlé sau Renault-Dacia, majoritatea marilor companii din România au apelat la serviciile şi expertiza Romsys pentru a-şi rezolva probleme pe cât de complexe, pe atât de diverse şi critice pentru afacerile respective.Romsys solutions and services target a large range of customers both in public sector - defense and public security, education, health and justice and private sector, financial services, telecommunications, energy, iron & steel and automotive industry. Starting with Orange and Vodafone to the large public utilities companies like eON Gaz Romania, Distrigaz Sud, Hidroelectrica, Electrica, from ING Bank, BCR and BRD to Renault-Dacia, Mittal Steel, Nestle and Petrom, all large companies in Romania have resorted to Romsys services and expertise in order to solve their complex problems that are critical for the business itself.

Celelalte firme autohtone din Top 10 al întreprinderilor mari de IT sunt  Siveco, Ness Romania, Oracle, Forte Computers, S & T Romania, UTI Systems şi Softwin.

Ceremonia oficială de comunicare a rezultatelor Topului Naţional al Firmelor -  2005 a avut loc pe 24 octombrie a.c., la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Inapoi la : Romsys în Presă