Search

Romsys în Presă, 25. octombrie 2010

Romsys a devenit Partener Gold în cadrul SAP PartnerEdge

Romsys, unul dintre principalii furnizori de soluții și servicii informatice din România, membru al concernului austriac New Frontier Holding, anunță dobândirea statutului de Partener Gold în cadrul programului SAP PartnerEdge. Noul nivel de parteneriat a fost dobîndit ca urmare a performanțelor deosebite ale companiei în gestionarea și implementarea proiectelor bazate pe aplicații SAP, a creșterii numărului de specialiști certificați SAP din cadrul echipei și a referințelor deosebite primite în mod constant din partea clienților.

Romsys a devenit Partener Gold în cadrul SAP PartnerEdge, 25 Octombrie 2010

 

 

 

"Obţinerea acestui statut confirmă expertiza Romsys în dezvoltarea si implementarea de proiecte informatice complexe, bazate pe aplicațiile SAP, precum şi calitatea serviciilor pe care le oferim, contribuind astfel la consolidarea poziției noastre de principal integrator al soluțiilor SAP in România," a declarat Horaţiu Berdilă, CEO Romsys. "Numărul mare de licențe vândute, calitatea echipei de experti și activitățile susținute de promovare au condus în mod firesc la atingerea unui nou nivel de parteneriat între noi și compania germană," a adăugat Horațiu Berdilă.

 

Romsys are în prezent peste 70 de specialiști certificați SAP - cea mai mare echipă de acest tip din România - și oferă cele mai competitive preţuri cotatii pentru licenţele SAP. Echipa Romsys beneficiază de o vastă experienţă în integrarea de soluţii de tip Enterprise Resource Planning (ERP), Management al Relaţiilor cu Clienţii (CRM), Workflows, Business Warehouse (BW) sau SAP Industry Standards (SAP-IS).

 

Un aspect important în obținerea certificării l-a constituit componenta de suport și mentenanță a aplicațiilor SAP, aspect critic pentru utilizatorii soluțiilor. De-a lungul parteneriatului cu SAP, Romsys și-a dezvoltat în mod excepțional competențele legate de mentenanță și suport, oferind răspuns în timp real solicitărilor sosite din partea utilizatorilor prin intermediul unor servicii dedicate de call center și help desk.

 

SAP PartnerEdge este o iniţiativă SAP ce se concentrează pe stimularea și recompensarea eforturilor partenerilor sai. În cadrul programului, SAP acordă partenerilor suport în operațiunile de vânzări și marketing, îi susţine în procesul de generarea a lead-urilor și în identificarea oportunităților de afaceri, acordând în același timp sprijin în dezvoltarea competențelor de specialitate prin acces la resurse şi instrumente de colaborare online.

„Programul SAP PartnerEdge reprezintă o componentă cheie a strategiei noastre de dezvoltare fiind totodata o modalitate de recompensare și stimulare a partenerilor, dar şi modalitatea prin care ne asigurăm că aceștia au access la instrumente și bune practici necesare implementării și funcționării soluțiilor SAP la standardele de calitate cu care clienții companiei sunt obișnuiți. Ne bucurăm că Romsys a obținut noul nivel de parteneriat, confirmând astfel viabilitatea strategiei noastre de dezvoltare a ecosistemului de parteneri" a declarat Valentin Tomsa, Director General SAP Romania.

 

Până în prezent, Romsys a implementat soluții SAP cu peste 5,400 de utilizatori finali, acestea reprezentând aproximativ 22% din cifra de afaceri a companiei. În același timp, Romsys este integratorul român cu cele mai extinse competențe în implementarea de soluții SAP pentru companiile de utilitate publică, avînd în portofoliu proiecte pentru companii precum E.ON Gaz România, GDF Suez Energy România, E.ON Moldova, Transgaz, Apa Nova București și Enel - Electrica Dobrogea.

Inapoi la : Romsys în Presă