Search

Romsys în Presă, 10. iulie 2012

Romsys a devenit SAP Partner Center of Expertise.

Pentru a obține acest statut, compania noastră a fost auditată de către SAP AG în privința proceselor și procedurilor interne de servicii și suport SAP.

În data de 19 iunie 2012 Romsys a devenit SAP Partner Center of Expertise.

Pentru a obține acest statut, compania noastră a fost auditată de către SAP AG în privința  proceselor și procedurilor interne de servicii și suport SAP.

Anterior auditului, am obținut certificarea pe soluții de suport SAP.  De asemenea, pentru a fi eligibilă în procesul de auditare, Romsys a obținut și certificarea SAP Solution Manager.

Serviciile de mentenanță de bază includ soluționarea incidentelor, disponibilitatea suportului,  revizuirea SAP EarlyWatch® Alert, suportul sistemului în limbile română, engleză, franceză și germană.

De asemenea oferim servicii de administrare și monitorizare, system change request management,  quality assurance și training.

In calitate de  partener certificat cu statulul de centru de excelență, Romsys furnizează soluții SAP și suportul aferent pentru SAP ERP, All-in-One (Business Suite și Netweaver), urmate Business Objects .

Companiile care sunt bune candidate pentru obținerea statutului de centru de excelenţă sunt cele care doresc să se adapteze rapid la cerinţele pieţei, să câştige cotă de piaţă, să-și mențină clienții traditionali în timp ce dobandesc noi clienti şi, în general, companiile care sunt gata pentru inovatie.

Romsys este una din puținele companii cu acest statut în România, la ora actuala.

Inapoi la : Romsys în Presă