Search

Romsys în Presă, 24. ianuarie 2008

ROMSYS a devenit Silver Partner pentru SAP, liderul mondial al soluţiilor de bussiness - 24 Ianuarie 2008

Este o realitate de domeniul evidenţei că nici o structură economică nu poate funcţiona fără sisteme informatice. De aceea soluţiile IT (echipamente, soft, networking şi comunicaţii, soluţii de securitate IT) au devenit o necesitate imperioasă.


Compania ROMSYS este unul dintre cei mai performanţi dintre aceştia, având încheiate parteneriate cu marii furnizori de solutii informatice, leaderi in domeniile respective. Este, de altfel, prima companie cu profil informatic certificată ISO 9001 încă din 1996. ROMSYS este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme.

Soluţiile şi serviciile ROMSYS sunt destinate în special sectoarelor financiar-bancar, apărare şi siguranţă naţională, telecomunicaţii şi mari companii de utilităţi publice.

O confirmare a celor menţionate o constituie faptul că, începand din 15 ianuarie 2008, ROMSYS a devenit Silver Partner pentru liderul mondial în domeniu, SAP. O asemenea poziţie se obţine prin competenţă, creativitate şi consecvenţă, deoarece criteriile de accedere sunt riguroase şi complexe: număr de tranzacţii, puncte obţinute în cadrul programului de parteneriat, aria de activitate, investiţii în oameni etc.

Cel mai important aspect al activităţii ROMSYS îl constituie complexitatea proiectelor implementate. Arhitecţii săi de sistem integrează diverse tipuri de soluţii IT, oferind clientului Soluţia la cheie, pe care o şi implementează, urmând a oferi şi servicii de mentenanţă, training, suport tehnic.

Unul dintre clienţii de referinţă ai ROMSYS este E.ON Gaz România. Soluţia SAP pentru Utilităţi implementată de ROMSYS reprezintă o premieră pe piaţa IT românească şi are o importanţă strategică pentru principalul furnizor de gaze din România.

"Faptul că am fost aleşi să realizăm acest proiect dintre mai multe firme de prestigiu reprezintă o recunoaştere a experienţei de peste 14 ani a companiei ROMSYS în domeniul soluţiilor complexe de IT &C din România” – declară Florian Semen, Director General al ROMSYS.

Nu este, aşadar, nici întâmplare, nici conjunctură faptul că Integratorul de Sistem care este ROMSYS a devenit, din această lună, Silver Partner al prestigioasei companii SAP.

"PartnerEdge este un program de parteneriat care pune accent atât pe criteriile cantitative, cât şi pe cele calitative. Nivelul "Silver" atins de  compania Romsys demonstrează capabilităţile Romsys de vânzare şi implementare cu succes a proiectelor SAP la companii de dimensiuni şi cu nivele de complexitate foarte variate" declară Valentin Tomşa, Country Manager SAP Romania.

Suntem convinşi că aveţi tot interesul să beneficiaţi de soluţii de bussiness de un asemenea nivel, iar echipa Romsys s-ar simţi onorată să vi le ofere.

Este o realitate de domeniul evidenţei că nici o structură economică nu poate funcţiona fără sisteme informatice. De aceea soluţiile IT (echipamente, soft, networking şi comunicaţii, soluţii de securitate IT) au devenit o necesitate imperioasă. Liderul mondial în furnizarea de soluţii de business este, dupa cum se ştie,SAP, alţi mari jucători în domeniu fiind Oracle şi Microsoft. Soluţiile lor de bussiness sunt implementate în toată lumea, prin integratorii de sistem.

Inapoi la : Romsys în Presă