Search

Romsys în Presă, 25. martie 2014

Romsys a fost a premiat la Oracle Partner Network Day – Bratislava, pentru implementarea celei mai complexe solutii de core banking din sectorul bancar din Romania

Pe 20 Martie a avut loc la Bratislava Ceremonia Premiilor oferite partenerilor Oracle, un eveniment extrem de apreciat si asteptat de catre intreaga comunitate de parteneri Oracle din Europa.

La sectiunea Cel mai bun Integrator Oracle in sectorul bancar, Romsys a castigat, concurand cu cei mai importanti furnizori de solutii IT, pentru proiectul strategic cu Volksbank.

Solutia oferita celor de la Volksbank face parte din categoria celor mai complete si complexe solutii  de core banking implementate intr-o banca din regiune. Aceasta solutie combina FLEXCUBE (core-banking application) si Oracle Financials cu cea mai buna tehnologie Oracle : Database & Options,  Exadata SW, Weblogic , SOA, BPM, Exalogic SW, Business Intelligence and Supercluster. Pe langa realizarea acestui proiect complex, echipa Romsys a fost felicitata si pentru excelenta colaborare cu Oracle si Volksbank.

Prin acest proiect Volksbank se pozitioneaza ca fiind o banca vizionara care adopta cele mai noi solutii, sprijind in acest fel transformarea si evolutia proceselor de business existente in acest moment pe piata.

Obiectivul principal al evenimentului  Oracle Partner Day este sa permita accesul la cele mai noi strategii si solutii Oracle si sa imbunatateasca colaborarea dintre parteneri.

Inapoi la : Romsys în Presă