Search

Romsys în Presă, 14. iunie 2006

Romsys a fost aleasă de Distrigaz Sud pentru a dezvolta calitatea serviciilor societăţii - 14 Iunie 2006

Compania Romsys a finalizat la Distrigaz Sud implementarea primului proiect ce face parte din sistemul informatic integrat, respectiv proiectul SAP Soluţia Industrială pentru Utilităţi pentru Marii Clienţi.

Compania Romsys a finalizat la Distrigaz Sud implementarea primului proiect ce face parte din sistemul informatic integrat, respectiv proiectul SAP Soluţia Industrială pentru Utilităţi pentru Marii Clienţi.

Contractul comercial în valoare de 10 milioane de Euro între Romsys şi Distrigaz Sud a fost semnat de către managementul Distrigaz Sud în iulie 2004. El oferă mai multe soluţii SAP: Core R/3, IS-Utilités, Resurse Umane şi Business Warehouse.

Dupa preluarea societăţii Distrigaz Sud de către Gaz de France la 31 mai 2005, pentru a raspunde exigenţelor deschiderii pieţei energiei la 1 iulie 2007 în cadrul Directivei Europene, Distrigaz Sud trebuie să se reorganizeze în consecinţă.

Reorganizarea societăţii priveşte toate procesele şi în acelaşi timp dezvoltarea sistemului informatic SAP.

Consultanţii SAP ai societăţii Romsys şi specialiştii Distrigaz Sud au analizat împreună armonizarea noilor procese cu cele aparţinând sistemului SAP, precum şi posibilitatea găsirii unor soluţii pentru viitoarele procese.

Direcţia de dezvoltare informatică a societăţii Distrigaz Sud prevede investiţii importante pentru sistemul IT şi armonizarea acestuia cu standardele europene.

,,Faptul că noi am fost aleşi pentru a realiza acest proiect dintr-un număr de mai multe societăţi de prestigiu reprezintă recunoaşterea experienţei de peste 13 ani a societăţii Romsys în domeniul tehnologiei informatice şi comunicaţiilor din România. Pe lângă această mândrie, proiectul prin amploarea şi unicitatea sa reprezintă o provocare pe care întreg colectivul nostru şi-a asumat să o ducă la bun sfarşit în condiţii excelente. Mărturie stă succesul înregistrat de finalizarea primei etape a acestui proces în cadrul reorganizării ce se desfaşoară în societatea Distrigaz Sud ť, a declarat Marius Cojanu, preşedintele Romsys.

Profesionalismul cu care consultanţii societăţii Romsys au tratat politica dezvoltării soluţiilor informatice corespunde aşteptărilor noastre şi standardelor noastre de calitateť a declarat Bernard Arnaud, Directorul General al Distrigaz Sud.

Romsys, înfiinţată în 1993, este prima companie din domeniul informatic din România certificată ISO 9001 încă din 1996. Acumulând o vastă experienţă în proiectele de inginerie stategică, Romsys e lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea soluţiilor de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, soluţii utilizând o gamă variată de tehnologii şi platforme.

Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în specialsectoarelor financiar-bancar, apărare şi securitate naţională, telecomunicaţii şi marilor societăţi de utilităţi publice.

Inapoi la : Romsys în Presă