Search

Romsys în Presă, 15. mai 2014

Romsys a impresionat sectorul bancar la Gala Online Banking cu realizarea primei banci 100 % online din Romania

La editia de anul acesta a Galei Online Banking, Romsys a castigat un nou premiu pentru Initierea primului proiect de banca 100 % virtuala din Romania.

La inceputul anului acesta, alaturi de Carpatica Bank, am realizat un proiect extrem de indraznet pentru mediul bancar romanesc, pozitionandu-ne ca lider de inovatie. Carpatica isi doreste sa ocupe cu acest proiect o pozitie noua pe piata din Romania focusata pe persoane fizice autorizate, mici intreprinzatori si persoane interesate de managementul profesionist al finanatelor personale.

Premiul obtinut la Gala Premiilor Online Banking ne onoreaza cu atat mai mult cu cat acest eveniment isi doreste sa premieze companiile si bancile care adopta inovatia si ajuta la evolutia acestor tipuri de servicii bancare pe piata romaneasca.

Aceasta recunoastere a pozitiei Romsys in oferirea unui portofoliu complet si inovativ, vine dupa inca 2 premii castigate in sectorul bancar: la inceputul anului am castigat la sectiunea e-nnovation in cadrul galei e-Finance, iar la Oracle Partner Day am fost premiati pentru cea mai complexa solutie de core-banking implementata vreodata in sectorul bancar din Romania.

Inapoi la : Romsys în Presă