Search

Romsys în Presă, 30. iunie 2013

Romsys a început seria de evenimente derulate sub conceptul The Missing Link, cu workshop-ul Banking 3.0

Romsys, a început de curând seria evenimentelor The Missing Link, dedicate industriei bancare, telecom şi de utilităţi.

Romsys, a început de curând seria evenimentelor The Missing Link, dedicate industriei bancare, telecom şi de utilităţi, prin care propune principalilor jucători locali tranziţia către un nou model de business bazat pe cele mai inovative tehnologii IT. În cadrul seminarului Banking 3.0 – Social Banking, echipa Romsys a identificat principalele beneficii ale tehnologiilor colaborative pentru industria bancară şi a prezentat cele mai bune practici din domeniu.


Printre soluţiile prezentate în cadrul evenimentului s-a numărat iBanking, un portal web ce oferă utilizatorului o experiență îmbunătățită și personalizată, fiind uşor customizabil prin definirea de arii de interes în cadrul unor „widgets”, icon-uri cu conţinut divers, precum filmuleţe, mesaje de marketing, curs valutar, date despre cont, analize personalizate etc.


O altă aplicaţie inovativă prezentată a fost Discourse, care facilitează băncilor obţinerea feedback-ului în timp real din partea clienţilor şi implicarea acestora în diverse acţiuni de colaborare, uşurează procesul de management al operaţiunilor și asigură totodată segmentarea precisă a clienţilor pe anumite categorii sau criterii de selecţie. Gradul ridicat de inovare al aplicaţiei permite utilizarea Discourse ca sucursală bancară virtuală, unde interacţiunea cu clienţii se desfăşoară exclusiv în mediul online. Soluția integrează într-o bază de date comună clienţii unei bănci şi fanii acesteia din mediul social (Facebook, Twitter sau LinkedIn).

Inapoi la : Romsys în Presă