Search

Romsys în Presă, 25. iulie 2017

Romsys a intrat în reorganizare şi acum angajează!

Planul de reorganizare propus de către Romsys prin administratorul judiciar, Agenţia de Insolvenţă SPRL, a fost aprobat de către creditorii companiei şi confirmat de Tribunalul Bucureşti la data de 23 iunie 2017. Astfel, începând cu luna iulie 2017, Romsys își desfășoară activitatea urmărind implementarea planului de reorganizare în perioada 01.07.2017 – 30.06.2020.

 

Conform planului de reorganizare, Romsys va plăti creditorilor săi, în decursul a 3 ani, suma de 33,715,812 lei, urmărind respectarea termenelor de plată prevăzute.

Pentru implementarea planului, compania are ca măsuri strategice valorificarea de active disponibile, cesionarea de contracte de leasing autoturisme, precum și vânzarea unui departament.

Având în vedere aprobarea planului de reorganizare, Romsys urmăreşte consolidarea și dezvoltarea de noi relații comerciale. În acest scop, Romsys este în perioadă de recrutare, având nevoie de angajați pe poziții diverse pentru a putea răspunde noilor oportunități apărute în piață. Dezvoltarea relațiilor comerciale cu actualii clienți, precum și dobândirea de noi contracte sunt o prioritate pentru companie.

 

 

Inapoi la : Romsys în Presă