Search

Romsys în Presă,  3. octombrie 2007

Romsys a prezentat un proiect de anvergură în cadrul celui mai important eveniment SAP al anului

Cu ocazia celui mai important eveniment SAP al anului, SAP World Tour, care a avut loc astazi la Bucureşti, compania Romsys a prezentat detaliile implementării de succes a aplicaţiei SAP pentru clientul E.ON Gaz Romania (Ditrigaz Nord).

Cu ocazia celui mai important eveniment SAP al anului, SAP World Tour, care a avut loc astazi la Bucureşti, compania Romsys a prezentat detaliile implementării de succes a aplicaţiei SAP pentru clientul E.ON Gaz Romania (Ditrigaz Nord).

SAP World Tour 2007 este cel mai important eveniment SAP al anului care a reunit experţi şi parteneri SAP precum şi leaderi din mediul de afaceri românesc. La ediţia din acest an au participat peste 300 de prospecţi şi clienţi ai SAP din toate industriile. În cadrul evenimentului, SAP şi Romsys au adus în atenţia participantilor soluţii care contribuie major la îmbunătăţirea proceselor companiei, la creşterea satisfacţiei clienţilor şi productivitatii angajaţilor, cât şi la o dezvoltare susţinută a companiei. Romsys a oferit informaţii practice despre paşii ce trebuiesc urmaţi pentru a o implementare de succes, cât şi despre beneficiile oferite de soluţiile de afaceri dezvoltate de SAP. 

E.ON Gaz Romania a ales soluţia SAP prin partenerul de implementare Romsys, pentru a eficientiza procesele interne şi din dorinţa de a deveni o organizaţie compatibilă cu standardele din compania mamă, E.ON Ruhrgas. Implementarea sistemului într-un timp foarte scurt a fost condiţie obligatorie, pentru a se concentra apoi pe transformarea companiei într-una orientată spre clienţi şi servicii.


"Decizia de alegere a companiei cu care să colaborăm în realizarea acestui sistem a fost foarte grea, dar modul de lucru profesionist al companiei Romsys pe parcursul primei etape din dezvoltarea soluţiei informatice a certificat că alegerea făcută iniţial a fost foarte bună, specialiştii Romsys ridicându-se la nivelul aşteptărilor şi standardelor noastre" a declarat Frank Hajdinjak, Director General Adjunct, E.ON Gaz România.

Printre principalele beneficii oferite de soluţia SAP se numără compatibilitatea cu sistemul IT utilizat la nivelul grupului E.ON, accesul în timp real la informaţii centralizate, un nivel de securitate sporit, eliminarea proceselor redundante şi creşterea transparenţei în cadrul companiei.

SAP este deja un partener tradiţional al E.ON si şi-a dovedit eficienţa şi în celelalte ţări unde compania derulează afaceri. Partenerul de implementare, Romsys, a fost selectat pe baza portofoliului cu peste 40 de implementări realizate cu succes şi în termenele stabilite pentru unele din cele mai mari companii româneşti,  în special organizaţii din segmentul marilor companii de utilităţi, gaze, petrol şi electricitate.

Despre Romsys
Romsys este prima companie din industria IT din România care a obţinut certificarea ISO9001 încă din 1996, cerinţă devenită acum obligatorie pentru a putea colabora cu organizaţii din domeniul financiar-bancar, apărare şi siguranţă naţională, telecomunicaţii şi utilităţi publice. Printre clienţii pentru care Romsys a implementat soluţii SAP se numără: Electrica Dobrogea (ENEL Romania), E.ON Gaz România, Distrigaz Sud (Groupe Gaz de France), E.ON Moldova.

Despre SAP
SAP este liderul mondial în furnizarea de soluţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 36 200 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP acoperă o gamă largă de soluţii, de la cele proiectate pentru companii mici şi mijlocii până la suite de soluţii pentru organizaţii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicaţii şi integrare SAP NetWeaver, aplicaţiile software SAP permit companiilor din întreaga lume să îşi îmbunătăţească relaţiile cu clienţii şi partenerii, să îşi eficientizeze activitatea şi să obţină avantaje semnificative în cadrul întregii organizaţii. Procesele cheie dintr-un număr variat de industrii sunt cuprinse în funcţionalităţile oferite de cele peste 25 de soluţii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare în peste 50 de ţări, compania este listată la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul SAP. (Mai multe informaţii pe www.sap.com).

SAP România s-a înfiinţat în 2002, activitatea sa fiind concentrată pe vânzări şi marketing precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale soluţiilor SAP. Cu o cotă de piaţă de 28,3% în 2005 (conform IDC) şi peste 170 de clienţi în România, SAP este liderul pieţei de soluţii software pentru afaceri din România. (www.sap.ro)

Inapoi la : Romsys în Presă