Search

Romsys în Presă, 31. ianuarie 2014

Romsys a primit premiul e-nnovation in cadrul Galei FinMedia

La cea de-a 11-a editie a Galei e-Finance, Romsys a facut parte dintre performerii anului 2013, castigand un premiu care ne onoreaza la sectiunea e-nnovation!

Premiul a fost acordat pentru contributia inovatoare de-a lungul celor 20 de ani de activitate a firmei la progresul general al societatii bazata pe tehnologii si solutii integrate cu profesionalism, pentru eforturile de repozitionare spre solutii digitale si pentru concentrarea tot mai mare pe solutiile proprii - exista deja 18 solutii proprietare la nivel de grup sub conceptul „The Missing Link”, dezvoltate in beneficiul direct al portofoliului de clienti.

La sectiunea e-banking, OTP Bank a impresionat prin uşurinţa în utilizare a noii interfeţe de internet banking OTPdirekt, ce permite efectuarea de tranzacţii financiare, în doar trei paşi, şi pentru noua versiune a aplicaţiei de mobile banking, OTPdirekt - SmartBank, ce aduce performanţe crescute, prin dezvoltarea de aplicaţii native complet tranzacţionale pentru terminale cu sisteme de operare Android si iOS. (in chenar)

Inapoi la : Romsys în Presă