Search

Romsys în Presă, 31. iulie 2013

Romsys, furnizor de servicii IT agreat al NATO

Romsys, a devenit furnizor de servicii IT agreat al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Acordul General pentru Comenzi (Basic Ordering Agreement – BOA) a fost semnat recent, la Bruxelles. Astfel, În calitate de semnatară a acordului BOA, Romsys poate furniza la cerere, în condiţii pre-determinate, servicii IT pentru toate statele, organizaţiile şi instituţiile membre NATO.

Odată încheiat acordul BOA, descrierea Romsys, împreună cu oferta comercială, este distribuită membrilor NATO, astfel încât, orice client interesat de achiziţia de servicii IT poate solicita companiei detalii suplimentare sau poate iniţia procedura de achiziţie.

Printre avantajele şi beneficiile includerii Romsys pe lista furnizorilor agreaţi ai NATO se numără creşterea numărului de potenţiali clienţi, facilitarea negocierilor şi a contractărilor, aceste etape fiind standardizate, precum şi transparentizarea procedurilor de achiziţie.

Pe piaţa locală, Romsys se numără printre primii furnizori de servicii IT care a dezvoltat proiecte în domeniul apărării şi securităţii, derulând peste 15 proiecte de anvergură în cadrul ministerelor de resort, dintre care se remarcă Centrul Operaţional pentru Suveranitate Aeriană, Sistemul Informativ pentru Prelucrarea Planurilor de Zbor sau Sistemul Informatic pentru Asistarea Activităţilor la Brigadă.

Articolul complet il puteti gasi aici.

Inapoi la : Romsys în Presă