Search

Romsys în Presă,  6. mai 2010

Romsys implementează la Upetrom 1 Mai o soluţie ERP care va reduce costurile companiei prin gestionarea automată a proceselor de business

Romsys utilizează în acest proiect SAP ERP Business All-in-One, deoarece este o soluţie de gestiune a afacerilor adaptată nevoilor companiilor medii, acoperă o arie foarte largă de procese de afaceri şi include funcţionalităţi specifice fiecărei industrii.

 

Producătorul de utilaje petroliere Upetrom 1 Mai din Ploieşti a ales Romsys pentru implementarea unei soluții ERP care să-i permită companiei automatizarea proceselor critice de afaceri şi eficientizarea activităţii.

 

Romsys utilizează în acest proiect SAP ERP Business All-in-One, deoarece este o soluţie de gestiune a afacerilor adaptată nevoilor companiilor medii, acoperă o arie foarte largă de procese de afaceri şi include funcţionalităţi specifice fiecărei industrii.

 

Modul tradiţional de gestionare a activităţilor Upetrom 1 Mai consuma timp şi resurse, astfel încat era nevoie de o soluţie integrată care să urmărească toate procesele de business, indiferent de departamentul sau locaţia în care se desfăşoară activităţile lor componente. Soluţia, care va fi implementată de către Romsys până la finalul acestui an, cuprinde scenarii/funcţionalităţi preconfigurate pentru modulele de contabilitate financiară, de gestiune, execuţie, aprovizionare şi logistică.

 

De asemenea, o analiză realistă a evidenţiat rolul major al planificării în cadrul proceselor de business ale Upetrom 1 Mai şi, după caz, în stabilirea sau păstrarea unei relaţii solide cu clienţii. Soluţia SAP aduce mecanisme de planificare şi coordonare bazate pe resursele existente.

 

Echipa Romsys care lucrează la acest proiect este formată din 7 consultanti cu experinţă în implementarea de soluţii complexe.

 

Compania Upetrom 1 Mai a înţeles că poate folosi această perioadă pentru a-şi optimiza şi eficientiza activităţile financiare şi operaţionale, astfel încât să fie pregatită să opereze la capacitate maximă atunci când cererea industrială va începe să crească. Compania noastră a ales SAP şi Romsys pentru combinaţia între best practice-ul pe care îl oferă SAP companiilor mediii şi cunoştintele despre procesele de business din industria noastră pe care le-am găsit la Romsys”, spune Adrian Covacescu, director financiar Upetrom 1 Mai.

 

Această filozofie este împărtăşită şi de Romsys.Companiile care au curajul şi resursele să investească în dezvoltare pe timp de criză vor putea beneficia apoi din plin de relansarea economică şi de creşterea cererii.

 

Mi-a făcut întotdeauna plăcere când am întâlnit clienţi cu viziune. Upetrom 1 Mai este unul dintre ei şi a înţeles perfect că această perioadă dominată de dificultăţi economice poate fi folosită pentru a pregăti perioada care urmează. Ca întotdeauna, după ploaie vine soarele, iar compania Upetrom 1 mai va fi pregatită atunci să profite la maxim de vremea bună”, ne-a declarat şi Radu Voicu, Executive Sales Director Enterprise, Romsys. Voicu a fost numit în această poziţie în ianuarie 2010, după ce în 2009 se ocupase de vânzările Romsys pe aria companiilor private.

 


Despre Romsys

Creată în 1993, Romsys s-a impus în scurt timp drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii informatice, dovedind capacitate şi experienţă în conceperea şi implementarea de soluţii informatice şi de comunicaţii complexe, pe o gamă variată de platforme software, hardware şi de reţea,. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor: financiar - bancar şi asigurări, telecomunicaţii, industrie, utilităţi, public şi apărare. Soluţiile de Infrastructură furnizate de Romsys oferă acoperire totală pe partea de networking, datacenter şi securitate, precum şi suport organizaţional bazat pe 15 puncte de prezenţă naţională. Pentru mai multe informaţii: www.romsys.ro .

 

La sfârşitul anului 2007, Romsys a fost preluată de către New Frontier Holding, concern austriac a cărui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrală şi de Est pentru clienţi corporate şi enterprise.

 

 

Despre Upetrom

UPETROM 1MAI  este membra a UPETROM GROUP si isi desfasoara activitatea  in industria de petrol şi gaze, cu standarde ridicate în procesul de fabricaţie a utilajului petrolier, si a forajului onshore si offshore.

Inapoi la : Romsys în Presă