Search

Romsys în Presă,  7. mai 2008

Romsys lansează noul site: www.romsys.ro

Romsys lansează www.romsys.ro, o platformă online creată special pentru a înlesni comunicarea într-un mod cât mai eficient a activităţii Romsys, adresându-se atât reprezentanţilor presei, autorităţilor, partenerilor şi clienţilor actuali sau potenţiali, cât şi publicului larg.

Romsys lansează www.romsys.ro, o platformă online creată special pentru a înlesni comunicarea într-un mod cât mai eficient a activităţii Romsys, adresându-se atât reprezentanţilor presei, autorităţilor, partenerilor şi clienţilor actuali sau potenţiali, cât şi publicului larg.


Noua platformă este organizată pe secţiuni şi cuprinde informaţii despre întreaga activitate a companiei Romsys. La realizarea site-ului s-a ţinut cont în principal de rapiditatea accesului la informaţie. Romsys doreşte să comunice informaţii utile atat clienţilor cât şi specialiştilor IT.

Primele secţiuni ("Despre companie", "Soluţii" şi “Servicii”) sunt dedicate prezentării Romsys şi a obiectului său de activitate. În cadrul acestor secţiuni, sunt prezentate soluţiile şi serviciile oferite de Romsys clienţilor săi. Jurnaliştii şi analiştii economici îşi pot forma de aici o imagine completă despre impactul activităţii Romsys asupra economiei româneşti. Atât instituţiile publice cât şi companiile private au apelat la soluţiile IT&C oferite de Romsys, pentru a se putea adapta cererilor din ce în ce mai exigente ale publicului şi pentru a putea face faţă presiunilor de a deveni mai eficiente şi mai transparente.
În secţiunile "Industrii", “Clienţi”, respectiv “Parteneri” sunt prezentate principalele linii de business cărora Romsys li se adresează. Aici pot fi citite studii de caz ale proiectelor Romsys. De asemenea pot fi văzute parteneriatele făcute până acum de companie. Aceste parteneriate dau valoare soluţiilor la cheie oferite de Romsys, cele mai bune soluţii fiind cele adaptate la nevoia clientului.

Urmatoarea secţiune, “Presă” este dedicata reprezentanţilor presei şi urmăreşte să le simplifice acestora activitatea de cercetare. Printre altele, sectiunea le ofera acces la ştirile de ultimă oră, o arhivă de comunicate şi evenimente.

Ultima secţiune cuprinde date de contact precum şi sediile din ţară unde Romsys îşi desfăşoară activitatile de suport şi mentenanţa pentru toate componentele proiectului la cheie oferit clienţilor din ţară sau cu acoperire naţională.

“Comunicarea eficientă se bazează pe un site optimizat, cu informaţii organizate şi structurate, cu posibilitatea de updatare continuă, uşor de accesat. Acesta a fost scopul pentru care am regândit şi lansat această platformă online.”, declară Daniela Nichita, Director Marketing, Romsys.

*      *       *


Romsys, înfiinţată în 1993, este prima companie cu profil informatic din România certificată ISO 9001 încă din 1996. Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme.

Inapoi la : Romsys în Presă