Search

Romsys în Presă, 19. martie 2008

Romsys oferă o gamă largă de soluţii IT&C pentru Sistemul Bancar - 19 Martie 2008

Romsys oferă clienţilor săi din sistemul bancar o gamă largă de soluţii IT&C. Tehnologia de ultimă oră a seriei de ATM-uri ProCash şi portofoliul integrat de sisteme de kiosk-uri, alături de conformitatea completă a EMV pe partea de hardware şi software, precum şi cu sistemul Wincor Nixdorf de monitorizare ProView furnizeaza instituţiilor bancare o bază competitivă ideală care se poate adapta rapid la nevoile viitoare.

Romsys oferă clienţilor săi din sistemul bancar o gamă largă  de soluţii IT&C. Tehnologia de ultimă oră a seriei de ATM-uri ProCash şi portofoliul integrat de sisteme de kiosk-uri, alături de conformitatea completă a EMV pe partea de hardware şi software, precum şi cu sistemul Wincor Nixdorf de monitorizare ProView furnizeaza instituţiilor bancare o bază competitivă ideală care se poate adapta rapid la nevoile viitoare.

Unul dintre beneficiarii soluţiilor oferite de Romsys este Millennium Bank. Pentru dezvoltarea sa pe piaţa românească, Millennium Bank a ales soluţiile bancare oferite de Romsys, din dorinţa de a fi eficientă, modernă, inovatoare şi avansată din punctul de vedere al tehnologiei IT. Banca se adresează atât segmentului corporate cât şi celui de retail, oferind o paletă largă de produse extrem de competitive.

Cele 86 sisteme ProCash 2150xe integrate cu modulele de cash depozit au fost instalate in timp record de către specialiştii Romsys în toate cele 40 sedii ale Băncii Millennium.

După 11 ani, parteneriatul Wincor Nixdorf – Romsys continuă să domine piaţa prin calitatea si inovatia adusa de tehnologie dar si prin serviciile de intretinere si helpdesk la nivel national.

Ca de altfel toate proiectele Romsys, şi cel cu Millenium Bank are numeroase componente cu valoare adăugată ridicată. Dincolo de livrarea, instalarea şi întreţinerea echipamentelor, instruirea personalului, accesul de la distanţă la help-desk-ul Romsys, aplicaţia de urmărire a componentelor prin cod de bare, sunt doar câteva dintre aceste componente mai puţin vizibile, dar cel puţin la fel de importante.

Romsys asigură servicii complete de suport tehnic şi service 7/24 , pe întreg teritoriul ţării. Astfel, rata de funcţionare neîntreruptă a echipamentelor tinde la 100%.

*          *          *

Romsys este prima companie cu profil informatic din România certificată ISO 9001 încă din 1996. Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul şi comunicaţii, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor financiar-bancar, apărare şi siguranţă naţională, telecomunicaţii şi mari companii de utilităţi publice.

Activitatea Romsys în domeniul bancar a debutat în 1993 prin proiecte de sisteme bancare integrate la Banc Post şi EximBank. In prezent, Romsys numără peste 20 clienti din sectorul bancar, dintre care amintim Banca Comercială Română, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank, CNVM, ABN Amro Bank şi Unicredit ŢiriacBank.

Inapoi la : Romsys în Presă