Search

Romsys în Presă, 15. octombrie 2014

Romsys vă invită la SAP Forum!

In acest sens, echipa Romsys, în calitate de partener Gold SAP vă invită să îi fiți alături în data de 16 octombrie începând cu ora 08:30, la SAP FORUM.

In prezent, amploarea proceselor operaționale și de management, precum și avansul tehnologic determină creșterea constantă a complexității afacerilor, de orice dimensiune sau din oricare domeniu. Această evoluție inevitabil generează la nivelul companiilor o diminuare a capacității de inovare, și astfel apare riscul de a pierde din avantajul competitiv, într-o economie tot mai conectată la nivel mondial.

Din acest motiv, simplificarea afacerilor și facilitarea interacțiunilor cu clienții, partenerii de afaceri și angajații devin necesare pentru companii, iar tehnologia începe să joace un rolul decisiv în evoluția fiecărei organizații.

In acest sens, echipa Romsys, în calitate de partener Gold SAP vă invită să îi fiți alături în data de 16 octombrie începând cu ora 08:30, la SAP FORUM, unde veți avea ocazia:

  • să descoperiți noi modalități de implicare a clienților, angajaților și furnizorilor, printr-o experiență simplificată și plăcută;
  • să aflați cum noile tehnologii pot simplifica procesele de business în mod semnificativ, prin eliminarea infrastructurilor IT complexe, care în final conduc la importante reduceri de costuri;
  • să experimentați cele mai recente tehnologii pentru desfășurarea afacerilor în timp real, care permit optimizarea resurselor și a timpilor de lucru.

SAP Forum este mai mult decât o discuție despre tehnologie. Este despre conexiunea dintre oameni și idei care vă poate ajuta să regândiți, să reimaginați și să reconfigurați viitorul afacerilor dvs.

Pentru mai multe detalii cu privire la expertiza Romsys în soluțiile SAP și prezentări detaliate ale proiectelor derulate în zona de mobilitate, vă invităm să vizitați pagina evenimentului.

 

Pentru mai multe detalii accesați paginile:

events.sap.com/ro/sap-forum-romania/en/home

events.sap.com/ro/sap-forum-romania/en/agenda_glance_single11

Inapoi la : Romsys în Presă