Search

Romsys în Presă, 13. decembrie 2007

Se poate şi în România: Romsys - Seriozitate, Performanţă, Calitate - 13 Decembrie 2007

n topul naţional al Firmelor pentru anul 2006, ediţia a XIV-a, 2007, întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României, aşteptat cu interes de comunitatea de afaceri, grupa Tehnologia informaţiei "Întreprinderi medii" surprinde plăcut, pentru al doilea an consecutiv, prin faptul că o firma cu capital integral românesc se numără printre laureaţi.

În topul naţional al Firmelor pentru anul 2006, ediţia a XIV-a, 2007, întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României, aşteptat cu interes de comunitatea de afaceri, grupa Tehnologia informaţiei "Întreprinderi medii" surprinde plăcut, pentru al doilea an consecutiv, prin faptul că o firma cu capital integral românesc se numără printre laureaţi. Aceasta este Romsys, care ocupă treapta a III-a a "podiumului de premiere", după filialele locale ale marilor companii S&T şi IBM.

Soluţiile şi serviciile Romsys sunt utilizate de o gamă largă de clienţi, atât din sectorul public, din domenii ca apărare şi siguranţă naţională, educaţie, sănătate, cât şi din cel privat, din industria serviciilor financiare, telecomunicaţiilor, energiei, metalurgică sau a producţiei de automobile.

"Suntem deosebit de onoraţi să ne aflăm pe podiumul marilor creatori de IT; aceasta reprezintă recunoaşterea succesului întregului colectiv Romsys" a declarat dl. Marius Cojanu, preşedintele Romsys.

Ultimii trei ani au fost de departe cei mai buni ani din istoria de până acum a companiei.

Cifra de afaceri şi Profitul situează Romsys în topul marilor firme de IT&C din România, concurând de la egal la egal cu multinaţionalele de renume din domeniu.

În ultimul an, mari companii internaţionale de renume prezente în România, precum: ING Bank, eON Gaz, Nestle, Gaz de France, Renault-Dacia şi Lockheed Martin, au făcut apel la specialiştii Romsys pentru implementarea de soluţii informatice performante, care contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor şi creşterea competitivităţii lor, într-o piaţă din ce în ce mai acerbă.

Investiţiile importante în oameni şi resurse materiale din ultimii ani permit Romsys să fie bine poziţionată în competiţia cu marile companii multinaţionale din domeniu, pe o piaţă internă şi mai competitivă în urma aderării României la Uniunea Europeană în 2007.

În plus de recunoaşterea pe plan naţional - unde Romsys este un "brand" în domeniu - cunoştinţele şi experienţa specialiştilor săi, acumulate pe parcursul celor peste 40 proiecte complexe de infrastructură implementate cu succes pentru clienţi din ţară şi străinătate, poziţionează Romsys ca o companie de inginerie informatică şi de comunicaţii de prim rang pe plan european.

De aceea, eforturile în perioada următoare vor fi orientate cu precădere în direcţia internaţionalizării afacerilor Romsys, la nivel european.

Rezultatele Romsys din toţi aceşti ani demonstrează din plin că se poate şi în România: Seriozitate, Performanţă, Calitate.
Celelalte firme din Top 10 al întreprinderilor medii de IT sunt: Microsoft Romania, Printec Group Romania, STAR STORAGE, Net Brinel, ETA2U, NESS Romania si INFINEON Technologies Romania & CO.SCS.

Romsys, societate românească cu capital 100% privat înfiinţată în 1993, este prima companie cu profil informatic din România certificată ISO 9001 încă din 1996. Acumulând o experienţă vastă în proiecte de inginerie strategică, Romsys este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii complexe pentru managementul afacerilor, infrastructura de calcul şi comunicatii, precum şi securitatea sistemelor informatice, pe o gamă variată de tehnologii şi platforme.

Inapoi la : Romsys în Presă