Search

Romsys în Presă,  1. august 2014

Solutii de virtualizare si management pentru un datacenter modern

Evenimentul organizat in parteneriat cu Microsoft, NOD si Business Magazin, a fost ținut in luna iulie la hotel Marriot si s-a adresat companiilor interesate de soluții de virtualizare si data center.

In cadrul evenimentului s-au prezentat principalele beneficii ale cloudului in extinderea pe noi canale si generarea unor oportunități de afaceri. Acest lucru necesita soluții de virtualizare si management pentru asigurarea unui datacenter modern care sa răspundă optim noilor provocări. Pe de alta parte succesul in afaceri este determinat de experiența pe care o oferiți utilizatorului. Clienții nu vor accepta servicii de slaba calitate care afectează productivitatea angajaților atunci cand aplicațiile nu funcționează optim.

Subiectele abordate de specialiști de la Romsys – Mihai Badea, Presales Director, si de la Microsoft, Dan Popa, Virtualization and Cloud Lead, Microsoft Romania si Ovidiu Pismac, Technology Solution Professional, Microsoft Romania, au fost din zona de optimizare a infrastructurii si avantajele tehnologiei cloud.

Inapoi la : Romsys în Presă