Search

Implementare Sistem de Management al Documentelor - ENEL

Provocări

Implementarea unui sistem software independent, accesibil din orice sucursală Enel pentru a susţine colaborarea şi sincronizarea în legătură cu informaţiile generale şi documentele.

Livrarea unui software puternic, uşor de utilizat, suport multilingvistic, si cel mai important, foarte user-friendly din punct de vedere al aspectului.

Adaptarea unui software existent la cerinţele specifice.

 Software-ul livrat necesita capabilităţi de cautare foarte eficiente, pentru a putea sa caute printr-o cantitate mare de documente, livrând rezultate rapide şi precise.

 Timp scurt de livrare (30 de zile de la semnarea contractului)

 

Obiective

Crearea unui tip special de document care să se potrivească cu standardele Enel. De asemenea workflow-uri care să suporte calitatea şi integritatea conţinutului publicat.

 Integrarea Alfresco cu Director Activ şi poliţă de securitate.

Stabilirea infrastructurii, bazată pe o schemă de nevoi : crearea unei ierarhii specifice de foldere, grupuri de utilizatori specifice şi drepturi de acces configurate, servicii standard de consultanţă care să asigure utilizarea eficienta a capabilităţilor soft-ului.

Soluţia

Alfresco ECM compatibil cu cerinţele, cu o interfaţă de utilizator excelentă: dashboard-uri customizabile, trăsături utilizabile excelente.

Alfresco ECM a fost pregătit şi are trăsături de indexare foarte bune care ofera capabilităţi de căutare avansate, fiind un sistem independent, software frontend web-based, capabil să suporte cele mai populare motoare de baze de date.

Cea mai bună consultanţă, ultimele tehnologii Java şi standarde ECM pentru uz excelent, rezultând într-o aplicaţie stabilă, puternica şi foarte uşor de utilizat.

Romsys, alături de Alfresco, aducând o importantă contribuţie la standardele ECM furnizate, scenarii de utilizare optimă şi aliniere în organizarea clientului.

Beneficii şi Rezultate

Îmbunătăţirea colaborării în organizaţie prin sincronizarea informaţiei între toate sucursalele Enel din ţară.

 Organizare şi furnizare a structurii informaţiei şi documentelor Enel.

 Deschiderea de noi canale de comunicare, de exemplu prin noua funcţie RSS, mail-urile în masă pot fi evitate.

 

Asigurarea de stocare a informaţiei în siguranţă şi recuperare a ei în orice moment, oriunde în organizaţie.

Confidenţă pentru relevanţa conţinutului publicat şi a integrităţii.

Soluţie uşor de adaptat, interfaţă intuitivă şi rezultate rapide în organizarea de distribuţie în masă.

.