Search

Soluţii SAP

Core Enterprise Resource Planning

Soluţiile ERP dezvoltate de Romsys pe tehnologiile SAP, ajută companiile să-şi îmbunătăţească procesele de business, productivitatea şi flexibilitatea tuturor activităţilor esenţiale precum Vânzări şi Distribuţie, Relaţia cu Clienţii, Producţia şi Financiar & Contabilitate.

 

Managementul Relaţiei cu Clientul

Soluţiile de Management a Relaţiei cu Clientul (CRM) oferă analiza necesară pentru anticiparea cerinţelor clienţilor şi pentru construcţia unei relaţii profitabile şi de lungă durată.

Detalii

Business Warehouse

Business Warehouse (BW) este o combinaţie de baze de date şi instrumente de management a bazelor de date care vine în sprijinul gestionării procesului decizional. Business Warehouse furnizează infrastructura tipică pentru depozitele de date şi include de asemenea extractori preconfiguraţi de date, instrumente de analiză şi raportare şi modele de procese de afaceri.

Detalii

Industry Standards

Romsys este prima companie care a implementat SAP Industry Standard în zona de Utilităţi (IS-U) în România şi are cele mai mari competenţe în termeni de SAP IS-U şi Business Warehouse pentru IS-U.

Detalii