Search

Testimoniale

 

  

Radu OANCEA

National IT Director

Grupul Vel Pitar

 “S-a urmărit strict implementarea unei soluţii SAP pentru consolidarea şi integrarea  standardelor la nivelul de grup, în condiţiile în care 4 din 5 companii membre utilizează soluţii SAP, specifice industriei de morărit şi panificaţie.

În acest sens, atenţia a căzut în principal pe selecţia integratorului, unde am optat pentru Romsys datorită referinţelor şi expertizei din industrie, acumulate în cei peste 20 de ani de experienţă.”

 

 

Eugen CARAGUI

Chief Executive Officer

Ion Mos 

" Am decis să alegem soluția SAP ERP oferită de Romsys în primul rând pentru suportul pe care ni-l oferă în  definirea unei structuri coerente a proceselor de afaceri la nivelul întregii companii și în asigurarea unor puncte de control în etapele importante ale acestora. Rezultatul va fi creșterea nivelului de eficiență al activității și sporirea calității produselor și serviciilor pe care le oferim. 

La fel de importantă însă a fost etapa de elaborare a proiectului și de propunere a unei soluții care să răspundă integral specificului nostru ca organizație și ca industrie, etapă în care expertiza oferită de specialiștii și consultanții Romsys ne-a ajutat foarte mult. 

 

Ciprian NICOLAE

Director Proiect Operațiuni Carduri Bancare

BRD Groupe Societe Generale 

"IDData Collector contribuie la gestionarea optimă a datelor de identificare ale clienţilor noştri. Accesul la informaţiile despre client este rapid, baza de date este bine securizată, iar  incidenţa de fraudare este considerabil scăzută".

 

 

ADRian covacescu

Director Financiar

Upetrom 1 Mai

Compania Upetrom 1 Mai a înţeles că poate folosi această perioadă pentru a-şi optimiza şi eficientiza activităţile financiare şi operaţionale, astfel încât să fie pregatită să opereze la capacitate maximă atunci când cererea industrială va începe să crească.

Compania noastră a ales SAP şi Romsys pentru combinaţia între best practice-ul pe care îl oferă SAP companiilor mediii şi cunoştintele despre procesele de business din industria noastră pe care le-am găsit la Romsys”

 

Alis grasu

Manager IT

Serviciul de Ambulanta a Municipiului Bucuresti

“Informaţiile furnizate de sistemul informatic implementat de Romsys sunt deosebit de utile pentru îndrumarea eficientă a echipajelor aflate în teren, în misiune, contribuind în mod decisiv la eficientizarea serviciilor medicale prin administrarea optimă a resurselor"

 

Gutu Roman

Director IT si Automatizari

Mechel Târgoviște

"În dorinţa de a avea o soluţie care să minimizeze riscurile tehnologice, Mechel a ales soluţia Romsys bazată pe tehnologii Cisco, datorită implementărilor deja realizate cu succes de Romsys  în condiţii similare.

 În conformitate cu deciziile acţionariatului pentru atenuarea influenţelor generate de evoluţia costului achiziţiei, au fost promovate politici manageriale de monitorizare strictă a consumurilor specifice, întărirea disciplinei tehnologice şi optimizarea activităţii în toate sectoarele. Un prim pas pentru a asigura suportul informatic necesar pentru întărirea disciplinei tehnologice a fost modernizarea reţelei de comunicaţii"

 

patrick arbona

Director IT

Automobile Dacia Groupe Renault

"Am optat pentru sistemul dezvoltat de Romsys datorită soluţiei tehnice oferite, excelentului raport calitate-preţ şi, nu în ultimul rând, datorită experienţei şi expertizei pe care firma Romsys o are în acest domeniu.  Distridac ar putea fi integrat în alte locaţii ale grupului Renault."