Search

Principala activitate a Departamentului ATM este instalarea, suportul tehnic si intretinerea ATM-urilor, activitate desfasurata inca din anul 1996. In plus linia ATM ofera servicii de dezvoltare si implementare de programe soft pentru ATM-uri si unitati bancare.

Linia ATM asigura suport tehnic permanent si intretinere ATM-uri la nivelul intregii tari, lucrand exclusiv cu personal calificat propriu, certificat de Wincor-Nixdorf. Linia de servicii ATM are 50 de angajati care lucreaza in 16 puncte de service din intreaga tara. La acest numar se adauga inca sapte angajati pentru servicii administrative (commercial, logistica, financiar, etc.)

Soluţiile de Automatizare şi Self Service oferite de ROMSYS redezvoltă și automatizează procesele, având obiectivul de a reduce costurile şi de a mări complexitatea proceselor de business la nivelul activităţilor de retail.

Detalii

  • Cash Dispenser;
  • ATM – uri complet functionale;
  • Sisteme de depozit;
  • Sisteme Cash Recycling;
  • Casier de Seifuri Automate;
  • Terminale de Plata;
  • Terminale exterioare de automatizare plati;
  • Terminale Interactive;

Consultanță ID Data Collector pe procese specifice de automatizare în sectorul financiar.

HELPDESK

Echipa Helpdesk reprezinta centru de competenta al departamentului ATM. Inginerii acestei echipe preiau sesizarile de la clienti si ofera suport telefonic acestora. De asemenea si inginerii de service de pe teren primesc suport  telefonic si on-site de la echipa Helpdesk pentru a solutiona cat mai rapid si eficient sesizarile clientilor.

Romsys oferă aplicaţii pentru optimizarea activităţii bancare precum Management-ul Cozilor de Aşteptare, Optimizarea aprovizionării cu cash (ATM, casierie, centru de procesare), Optimizarea distribuirii cheilor de criptare pentru bancomate, Direct Marketing etc.

Detalii

LABORATOR

In cadrul departamentului ATM avem un laborator pentru reconditionarea pieselor de schimb. Toate componentele uzate (curele,roti dintate, etc) sunt inlocuite si apoi testate pe bancomatele proprii inainte de a fi montate pe teren.

MAGAZIE

Romsys detine o magazie de peste 600 de mp unde sunt depozitate peste de 1000 de repere diferite constantand in piese de schimb ATM. Toate cele 16 puncte de lucru din tara sunt dotate cu magazii de piese de schimb astfel incat timpul de repunere in functiune al bancomatelor sa fie minim.