Search

Soluţii Automatizare şi Self Service

Automatizare FSI

Anul 1996 marchează pentru Romsys începutul unui parteneriat de durată cu compania germana Wincor Nixdorf, lider mondial  în furnizarea de soluţii IT în domeniul bancar. Portofoliul extins al companiei, constând în produse hardware, software, consultanţă, mentenanţă şi alte servicii are drept scop reducerea costurilor şi complexitatea proceselor de afaceri  la nivelul activităţilor de retail.

Detalii

Automatizare  - Retail

Tehnologia de ultimă oră a seriei de ATM-uri ProCash şi portofoliul integrat de sisteme de kiosk-uri, alături de conformitatea completă a EMV pe partea de hardware şi software, precum şi cu sistemul Wincor Nixdorf de monitorizare ProView furnizează instituţiilor bancare o bază competitivă ideală care se poate adapta rapid la nevoile viitoare.

Detalii

Workforce Automation

Romsys oferă aplicaţii pentru optimizarea activităţii bancare precum Management-ul Cozilor de Aşteptare, Optimizarea aprovizionării cu cash (ATM, casierie, centru de procesare), Optimizarea distribuirii cheilor de criptare pentru bancomate, Direct Marketing etc.

Detalii

Soluţii New Business

Romsys oferă un portofoliu extins de soluţii pentru a completa zona ATM: soluţii pentru urmărirea cash-flow-ului, cash management si tot ceea ce inseamnă portofoliu de soluţii Self Service si Automatizare.

Detalii