Search

Workforce Automation

 

Queue Management

Soluţiile de management a cozilor de aşteptare prin optimizarea activităţii consultanţilor/operatorilor de la ghişee şi-au dovedit eficienţa prin reducerea cozilor de aşteptare şi a nemulţumirii clienţilor vis-à-vis de activitatea angajaţilor băncii. O astfel de soluţie are o componentă hardware (echipamente ce indrumă şi eliberează bonuri de ordine) şi o componentă software (aplicaţia care gestionează întregul flux şi optimizează fluxul clienţilor în interiorul sucursalei).

Optimizarea aprovizionării cu cash (ATM, cash register, processing center)

PC/E Cash Management este o aplicaţie ce realizează optimizarea nevoii de numerar în toate punctele din cadrul unei bănci. Scopul principal este de a optimiza cererea/nevoia de numerar pentru: bancomate, seifuri, echipamente cu funcţie de recirculare de numerar, casierii, sau centre de procesare. Optimizarea duce la reducerea chetuielilor generate cu activităţile de alimentare cu numerar a echipamentelor tip bancomat, scăderea costurilor cu stocarea numerarului si cu obtinerea de numerar suplimentar, supravegherea activitatii companiilor ce asigură transportul de numerar, imbunătăţesc disponibilitatea echipamentelor ce necesită numerar şi realizează previzionarea corecta a necesarului de numerar în cadrul băncii.Optimizarea ia în  considerare fluctuaţiile sezonale şi nevoile accentuate, precum cele de la sfârşitul lunii. Un calendar modificat care plănuieşte evenimentele locale rotunjeşte în final sistemul. O bancă din top 10 utilizează deja această aplicaţie.

Optimizarea distribuirii cheilor de criptare pentru bancomate

Conform standardelor internaţionale de distribuire a cheilor de criptare este necesară transmiterea acestora prin doua persoane (fiecare cu o jumatate de informaţie) si pe doua rute diferite.
Solutia Wincor Nixdorf, Remote Key Loading, permite distribuirea securizată de la distanţă şi centralizată a acestor chei reducând riscurile cu distribuirea şi introducerea acestora. Soluţia are deja două implementări în România.

Direct Marketing

PC/E Direct Marketing oferă băncilor toate beneficiile de marketing obţinute prin datele colectate atât prin consultanţii de vânzări dar şi prin intermediul echipamentelor tip bancomat sau a punctelor de informare automatizate. Răspunsul clienţilor este imediat integrat intr-un sistem centralizat de analiză şi evaluare care poate reprezenta baza de plecare pentru o nouă campanie de marketing.

Key Management

PC/E Key Loading Security - Key Management acoperă intreg şirul de procese terminal master key. Soluţia crează şi distribuie master keys automat şi închide procesele cu un sir complet de audit sub forma de documentaţie armonioasă. Faptul că întreg procesul de key management este unit pe interfaţa noastră reprezintă o mare economie de timp şi costuri. Aceasta îţi permite să coordonezi întreg procesul master key de la un singur punct de lucru, rapid, uşor şi în siguranţă. PC/E Key Loading Security - Key Management este o soluţie end to end care generează, coordonează şi încarcă automat cheile de criptare.